Klarna Checkout

Nå kan du benytte Klarna Checkout i vår nettbutikk

Del opp ditt kjøp over 12 måneder!   Klarna faktura

Betalingsmåten for deg som vil dele opp din betaling over en kortere periode. I tillegg til at du alltid får varene hjem før du betaler, samller du alle dine kjøp på en konto. Dette gjelder også om du har handlet i flere forskjellige butikker via Klarna Konto. Det betyr en eneste faktura uansett antall kjøp.

  • Få alltid varene hjem før du betaler
  • Alle dine kjøp samles på en konto og på en faktura
  • Kjøp nå – betal i slutten av neste måned
  • Et fakturagebyr på 45 kr, uansett antall kjøp
  • 0 % rente, 199 NOK oppstartavgift
  • Du kan når som helst betale hele beløpet på en gang

Ved et kjøp på 5000 kr med Klarna Delbetaling 12 måneder er oppstartavgiften 199 kr. Den gjeldende årsrenten er 0 %, som tilsvarer en effektiv rente på 29,65 %. Kredittkjøpprisen er 5739 kr. Antallet delbetalinger er 12 stykker, og hvert delbeløp er 478 kr. Eksempelet forutsetter at avbetalingen skjer over et tidsrom på 12 måneder.

Dersom det er første gang du velger å utsette eller dele opp betalingen på et kjøp, er dette kun et tilbud om utsatt betaling. Dette trenger du kun å gjøre første gang du velger å utsette eller dele opp betalingen. Den faktiske avtalen inngås i forbindelse med at vi sender en kontoavtale til din folkeregistrerte adresse. For å være bindende må kontoavtalen signeres og returneres til Klarna. Dersom kontoavtalen ikke signeres og returneres, vil du ikke være bundet av rammekredittavtalen. Velger du å ikke være bundet av rammekredittavtalen, vil våre alminnelige fakturavilkår gjelde for kjøpet.

 

Kredittsjekk

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det bli gjort en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk blir foretatt, vil et gjenpartsbrev sendes enten elektronisk eller per post.

Bruk av personopplysninger

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna bruker personopplysninger først og fremst for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og til markedsføring. Ditt kundenummer hos Klarna er ditt fødselsnummer. Se Klarna sine retningslinjer for personvern for en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer personopplysninger.

Ved å benytte deg av Klarna sine betalingsløsninger godkjenner du at vi anvender dine personopplysninger i henhold til Klarnas retningslinjer for personvern, inklusiv eventuell overføring til særskilt utvalgte samarbeidspartnere eller stater utenfor EU/EØS-området.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på tlf 21 01 89 91 alle hverdager mellom 08.00 – 17.00. Ved tvist kan Kontohaver henvende seg til Allmänna reklamationsnæmnden, Box 174, 101 23 Stockholm.

Klarna Bank AB (publ). Sveavägen 46, 111 34 Stockholm

www.klarna.no

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×