Rull/Plisse' til førerhus

Store front- og sidevinduer på din bobil gir full oversikt i trafikken og vakker utsikt, men det betyr også at det er enkelt å kikke inn for nysgjerrige øyne. Og når solen steker fra himmelen blir det fort varmt innvendig pga store glassflater.

Dette løser du enkelt ved å installere REMIfront fra REMIS! REMIfront består av spesialtilpassede plisségardiner til frontvinduet og sidevinduene. Plisségardinene dekker alle vinduer og mørklegger så godt som hele førerhuset. De hindrer innsyn og gir deg privatliv! De fungerer også forebyggende mot tyveri, og en ekstra bonus er at REMIfront reduserer varme og kulde, samt hindrer at solen blekner interiøret.

Da REMIS utviklet REMIfront la de stor vekt på høy kvalitet samtidig som de ønsket å være innovative, og selvfølgelig er REMIfront produsert i samsvar med strenge EU-regler. Derfor er REMIfront integrert i bobilens A-stolper og hver modell er nøyaktig tilpasset de forskjellige bobilmodellene ut i fra produksjonsår, slik at det passer perfekt inn i interiøret.

Enkel installasjon på nye bobiler, eller ettermonter REMIfront i din gamle bobil uten problemer!

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.